Snoeiwerken

Snoeiwerken

Snoeiwerken

Profiteer van onze jarenlange ervaring in snoeien en vellen van bomen, boomverzorging en standplaatsverbetering van jonge en oude bomen.

Wij staan u ook met raad en daad bij het trimmen van hagen en struiken. Kortom: alle snoeiwerken , groot en klein!

Ook voor het bouwrijp maken van terreinen staan wij ter uwer beschikking. Uitfrezen van boomstronken en bosfrezen behoren ook tot de mogelijkheden.

Bericht ons


Boomverzorging

Het is essentieel om jonge bomen te begeleiden tijdens hun groei en bij te sturen waar nodig. Gebeurt dit niet, dan moet er op latere leeftijd drastisch gesnoeid worden, met grote wonden die maar langzaam helen. Christophe is een rasechte boomverzorger, uw specialist in boomverzorging : onderhoudssnoei, vormsnoei, toppen van bomen, hakselen en hakselen met de hakselaar.

Knotten Van Wilgen

Een knotwilg is een wilg die enkele jaren na te zijn geplant op circa 2 m hoogte werd afgezaagd. Daarna wordt de boom iedere 5-7 jaar geknot door de nieuw uitgelopen takken weg te nemen. De verdikking aan de basis van de uitlopers vormt de knot waaraan de knotwilg z’n naam dankt. Aanplantingen waar de wilg op maximaal 50 cm hoogte geknot is worden grienden genoemd. Doe beroep op Christophe Bisschop voor het knotten van wilgen.

Bosfrezen Tot -35 Cm

Versnipperen